پنجشنبه ۰۲ اسفند ۰۳

دعای سریع الاجابه برای شفای مریض

۳ بازديد
 
 
 
 
می خوای مریض شما خوب بشه،می خواهید شما را با دعای سریع الاجابه برای شفای مریض آشنا کنیم.در آیات و روایات سفارشات زیادی شده است که در ادامه گفته می شود‌
 
هر زمان بیمار شدید دعا سریع الاجابه برای شفای مریض را بخوانید این دعاها از ائمه معصومین به ما رسیده است. برخی از این دعاها خواص عجیبی دارند و برای شفای مریض و بیمار بد حال خوانده می شود. این را هم بدانید که دعا کردن باید به همراه مراجعه به پزشک باشد دعا کردن به تنهایی کافی نیست. 
 
 
دعا برای شفای مریض
 
 
 
 
 
هر که بیمار باشد و این دعا را در آن بیماری چهل مرتبه بخواند، به امید خدا شفا پیدا کند.
 
 
 
 
 
در زبده الدعوات روایت نموده است که حضرت محمد صلی الله علیه و آله به خانه حضرت فاطمه سلام الله علیها آمد. امام حسن را مریض یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد. جبرئیل نازل شد و گفت: یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از بیماری خلاص گردد، پس خواند:
 
 
 
 
 
اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم 
 
 
 
 
 
لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
پس حضرت این دعا را خواند و دست خویش را بر پیشانی امام حسن علیه السلام گذاشت و شفا یافت.  
 
 
 
 
 
 
 
 
دعایی که در موقع بیماری باید خوانده شود
 
 
 
 
 
 این دعا برای شفای مریض یا بیمار است بخوانید ان شاء الله شفا یابد:
 
 
 
 
 
در جواهر القرآن آمده است هر که مریض باشد و این دعا را در آن بیماری چهل مرتبه بخواند، به امید خدا شفا پیدا کند. 
 
 
 
 
 
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من ظالمین 
 
 
 
 
 
 درصورتی که در آن بیماری بمیرد ثواب شهدا را دریابد و چنانچه صحت یابد معاصی او آمرزیده گردد.  
 
 
 
 
 
سوره هایی برای شفای مریض
 
 
- سوره مبارکه حشر برای شفای بیمار
 
 
 
 
 
هر زمان این سوره قرآن کریم را با اخلاص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است:موقع قرائت سه آیه آخر سوره حشر، دست را بر سر قرار دهید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند. و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.
 
 
 
 
 
«هُوَ اللهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ (22)٭
 
 
 
 
 
هُوَ اللهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِکُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ سُبْحَانَ اللهِ عَمَّا یُشْرِکُونَ (23)٭
 
 
 
 
 
هُوَ اللهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَی یُسَبِّحُ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ‏»(24)
 
 
- سوره حمد برای شفای مریض
 
 
 
 
 
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: خواندن هفت مرتبه سوره حمد، شفای تمام امراض است و نیز صد مرتبه خواندن آن برای صاحبش تعویذی هست و درصورتی که روح از بدن جدا شود، خداوند آن را به بدن بر می گرداند. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- سوره انعام و نحل برای سلامتی بیمار
 
 
 
 
 
امام باقر علیه السلام فرمود: درصورتی که دچار بیماری شدی و بر جان خود ترسیدی پس سوره انعام را بخوان چرا‌که نمی گذارد از آن بیماری چیزی ناپسندی به تو برسد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
و نیز ایشان فرمود: کسی که سوره نحل را در هر ماه بخواند، دربرابر بدهکاری او را کفایت می کند و هفتاد نوع بلا را از وی دور می نماید که کوچک ترین آنها دیوانگی، بیماری جذام و پیسی می باشد.
 
 
 
 
 
 
 
 
آیه ای مجرب جهت شفای مریض
 
 
 
 
 
قرائت این آیه برای شفای بیمار سفارش شده است و آن آیات به شرح زیر است:
 
 
 
 
 
- آیه 57 سوره یونس
 
 
 
 
 
یَا أَیُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءتْکُم مَّوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّکُمْ وَشِفَاء لِّمَا فِی الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ
 
 
 
 
 
اى مردم به یقین براى شما از جانب پروردگارتان اندرزى و درمانى براى آنچه در سینه‏ هاست و رهنمود و رحمتى براى گروندگان[ به خدا] آمده است.
 
 
 
 
 
دعای سریع الاجابه برای شفای مریض
 
 
 
 
 
از جمله دعاهای سریع الاجابه برای شفای مریض، دعای منسوب به امام جعفر صادق علیه السلام است. از زبان یکی از اصحاب امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده که ایشان به امام گفته اند، دردی دارم و امام فرموده اند:
 
 
 
 
 
بگو: بسم الله
 
 
 
 
 
سپس بر قسمتی که درد دارد، دست بکش و بگو:
 
 
 
 
 
اعوذ بعزه الله، و اعوذ بقدره الله، و اعوذ برحمه الله، و اعوذ بجلال الله.
 
 
 
 
 
پناه می برم به عزت خدا! پناه می برم به قدرت خدا! پناه می برم به رحمت خدا! پناه می برم به جلال خدا!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
و اعوذ بعظمه الله، واعوذ بجمع الله، و اعوذ برسول الله.
 
 
 
 
 
پناه می برم به عظمت خدا! پناه می برم به جمع خدا! پناه می برم به رسول خدا !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
و اعوذ باسماء الله، من شر ما احذر و من شر ما اخاف علی نفسی
 
 
 
 
 
و پناه می برم به اسم های خدا از شر هر چه از آن حذر دارم و از شر هر چه که از آن بر خود بیمناکم! 
 
 
 
 
 
و هفت بار این کار را بکن.
 
 
 
 
 
  
 
 
دعا از امام صادق (ع) برای رفع بیماری
 
 
 
 
 
امام صادق علیه السلام فرمود:هرگاه در کنار مریضی بودی، دست خود را بر سر بیمار بگذار و این دعا را بخوان: « بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ مِنَ اللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ إِبْرَاهِیمُ خَلِیلُ اللَّهِ مُوسَى نَجِیُّ اللَّهِ عِیسَى رُوحُ اللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ ص. مِنَ الْأَرْوَاحِ وَ الْأَوْجَاعِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ عَزَائِمُ مِنَ اللَّهِ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ( نام شخص و مادر او را می برد) لَا یَقْرَبُهُ إِلَّا کُلُّ مُسْلِمٍ وَ أُعِیذُهُ بِکَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ کُلِّهَا الَّتِی سَأَلَ بِهَا آدَمُ فَتابَ عَلَیْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ إِلَّا انْزَجَرْتِ أَیَّتُهَا الْأَرْوَاحُ وَ الْأَوْجَاعُ بِإِذْنِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ أَلا لَهُ الْخَلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبارَکَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِینَ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
پناه به نام خدا و به خدا و از خدا و بسوی خدا و آنچه خدا بخواهد و این که هیچ نیرو و حرکتی نیست. مگر به اذن خدا و این که ابراهیم دوست خدا و موسی نجات یافته خدا و عیسی روح خدا و محمد فرستاده. خدا- که درود خدا بر او و آل او و بر همه انبیاء- از باد ها و دردها. به نام خدا، به یاد خدا، و با استمداد از تقدیرات خدا، برای فلانی پسر فلانی، اقرار به اعتقادات ندارد مگر مسلمان، پناه می‏ برم به خدا با کلمات. نامه‏ ای که حضرت آدم (ع) خدا را با آنها خواند تا توبه او پذیرفته شد، همانا او توبه‏ پذیر مهربانی است. ای دردها، با اجازه خداوند و کلمات مقدس شما را فراری می‏ دهم که خدایی جز او نیست. همانا هر کار و آفرینشی برای اوست، آفرین بر خدا آفریدگار عالمین. 
 
 
 
 
 
دعا از امام رضا (ع) برای شفای بیماری
 
 
 
 
 
از حضرت رضا علیه السلام نقل شده که فرمودند: برای رفع هر مرضی بخوانید:
 
 
 
 
 
یَا مُنْزِلَ الشِّفَاءِ وَ مُذْهِبَ الدَّاءِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْزِلْ عَلَى وَجَعِیَ الشِّفَاء
 
 
 
 
 
 
 
 
( ای فرستنده و عطاکننده شفا، و ای کسی که به لطف خویش درد ها را از جان ها و جسم ها می بری، بر محمد و آل محمد رحمت فرست و بر درد های من شفا عنایت فرما).( مصباح کفعمی ص. ۱۵۲).
 
 
 
 
 
منبع:گلدون

حکم خالکوبی در قر آن و روایات

۴ بازديد

 
 
کسانی که روی بدن خود خالکوبی انجام می دهند،برایشان سوال شده که حکم خالکوبی در قرآن چیست؟ یا در کل حکم خالکوبی چیست؟ آیا وضو با دستی که خالکوبی دارد درست است؟ نماز خواندن صحیح است؟ با ما همراه باشبد تا به جواب تک تک این سوالات برسیم؟
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ در قران
 
حکم خالکوبی در قران و حکم خالکوبی بعد از مرگ یکی از سوالاتی است که برای همه افرادی که قصد انجام خالکوبی را دارند، ایجاد می‌شود. بیشتر افراد می‌پرسند که آیا خالکوبی حرام است و یا حکم خالکوبی از نظر پیامبر چیست؟ در این مقاله از وب سایت غزل زرگریان قصد داریم تا این موارد را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. بنابراین اگر شما هم می‌خواهید بدانید که خالکوبی در اسلام و حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت چیست در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
 
 
 
خالکوبی چیست؟
 
به انتقال جوهر و یا رنگدانه با استفاده از سوزن به لایه‌های زیرین پوست و ایجاد طرح و نقش و نگار دائمی، خالکوبی می‌گویند. خالکوبی نیز احکام خود را دارد و بیشتر افراد به دنبال حکم خالکوبی در قران هستند.
 
 
حکم خالکوبی در اسلام
 
درباره خالکوبی در اسلام باید بگوییم که خالکوبی از چند منظر قابل بررسی است. خالکوبی در اسلام، حکم خالکوبی در قران، حکم خالکوبی بعد از مرگ، حکم خالکوبی از نظر پیامبر و... . البته مراجع تقلید نیز درباره خالکوبی احکامی را بیان کرده‌اند. در ادامه تمامی این موارد را برای شما بیان می‌کنیم؛
 
 
حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت
 
حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت بلامانع است. با این حال بعضی از عالمان دینی اهل تسنن آن را حرام دانسته‌اند.
 
 
حکم خالکوبی از نظر پیامبر
 
درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر باید بگوییم که تاکنون آیات و روایاتی درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر به طور واضح و مشخص بیان نشده است. تنها فردی به نام شمس الرحمن فروتن که یکی از عالمان دین در شهر کابل است، بیان می‌کند که حکم خالکوبی در اسلام و اسلام اهل سنت و همچنین خالکوبی از نظر پیامبر حرام است.
 
 
حکم خالکوبی در قران
 
درباره حکم خالکوبی در قران نیز باید بگوییم که قرآن به طور واضح خالکوبی را حرام اعلام نداشته است. مگر در مواردی که سبب انتقال بیماری‌های لاعلاج و سخت در انسان شود و همچنین تصاویر و اشکال مستهجن و مبتذل بر روی بدن انسان خالکوبی شود.
 
 
همچنین از نظر قرآن خالکوبی برای بانوان یک زینت محسوب می‌شود و بهتر است که از نامحرم پوشانده شود. بنابراین حکم خالکوبی در قران بسیار سخت نیست و با کمی رعایت می‌توان خالکوبی را انجام داد.
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ
 
بیشتر افراد به این فکر می‌کنند که حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست و حکم خالکوبی در قران برای افرادی که خالکوبی بر روی بدن خود دارند و می‌میرند، چیست؟
 
 
درباره حکم خالکوبی بعد از مرگ باید بگوییم که افرادی که با خالکوبی بر روی پوست خود می‌میرند مانند دیگر افراد غسل داده و کفن می‌شوند و نیازی به پاک کردن و ریموو تاتو ندارد.
 
 
در ادامه درباره حکم خالکوبی در قران از نظر مراجع می‌پردازیم:
 
 
آیا تاتو حرام است
 
حکم خالکوبی بدن از نظر رهبری
 
حکم خالکوبی از نظر رهبری بدین صورت است که اگر مانع از رسیدن آب به بدن برای غسل و وضو شود، اشکال دارد. در غیر اینصورت از نظر رهبری بلامانع است.
 
 
حکم تاتو خط چشم از نظر آیت الله خامنه ای، حکم شرعی میکروبلیدینگ خامنه ای و حکم تاتو ابرو از نظر رهبری نیز به همان صورت است که بیان کردیم. بنابراین اگر مانع از رسیدن آب به بدن نیست، انجام آن اشکالی ندارد.
 
 
تاتو و خالکوبی در اسلام
 
حکم خالکوبی از نظر آیت الله سیستانی
 
حکم خالکوبی سیستانی نیز بدین صورت است که انجام خالکوبی فی نفسه مانعی ندارد مگر اینکه مانع از رسیدن آب به پوست انسان شود. همچنین درباره احکام خالکوبی اجزای صورت از نظر آیت‌ الله سیستانی باید بگوییم که این کار را در حکم زینت برای بانوان حرام دانسته‌اند.
 
 
حکم خالکوبی از نظر پیامبر
 
حکم شرعی خالکوبی از نظر مکارم شیرازی
 
حکم شرعی تاتو ابرو از نظر مکارم شیرازی بدین صورت است که اگر آرایش دائم ابرو سبب جلب نظر نامحرم نشود و آرایش تند نباشد، بلامانع است.
 
 
حکم خالکوبی اسم خدا چیست؟
 
حکم خالکوبی اسم خدا و نام پیامبران و امامان بر روی بدن حرام است.
 
 
حکم خالکوبی در قران چیست؟
 
در صورتی که برای بانوان از دید نامحرم پوشیده باشد و از تصاویر مبتذل و نام پیامبران و خدا و امامان برای خالکوبی استفاده نشده باشد، حرام نیست.
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست؟
 
طبق نظر اکثر مراجع و حکم خالکوبی در قران؛ افرادی که بعد از مردن خالکوبی روی پوست خود دارند مانند سایر افراد غسل میت داده می‌شوند. طبق حکم تاتو برای غسل میت، تاتو برای غسل نیازی به ریموو ندارد. زیرا مانع رسیدن آب به پوست نیست.
 
 
 
 
 
کسانی که روی بدن خود خالکوبی انجام می دهند،برایشان سوال شده که حکم خالکوبی در قرآن چیست؟ یا در کل حکم خالکوبی چیست؟ آیا وضو با دستی که خالکوبی دارد درست است؟ نماز خواندن صحیح است؟ با ما همراه باشبد تا به جواب تک تک این سوالات برسیم؟
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ در قران
 
حکم خالکوبی در قران و حکم خالکوبی بعد از مرگ یکی از سوالاتی است که برای همه افرادی که قصد انجام خالکوبی را دارند، ایجاد می‌شود. بیشتر افراد می‌پرسند که آیا خالکوبی حرام است و یا حکم خالکوبی از نظر پیامبر چیست؟ در این مقاله از وب سایت غزل زرگریان قصد داریم تا این موارد را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. بنابراین اگر شما هم می‌خواهید بدانید که خالکوبی در اسلام و حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت چیست در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت گلدون مراجعه کنید.
 
خالکوبی چیست؟
 
به انتقال جوهر و یا رنگدانه با استفاده از سوزن به لایه‌های زیرین پوست و ایجاد طرح و نقش و نگار دائمی، خالکوبی می‌گویند. خالکوبی نیز احکام خود را دارد و بیشتر افراد به دنبال حکم خالکوبی در قران هستند.
 
 
حکم خالکوبی در اسلام
 
درباره خالکوبی در اسلام باید بگوییم که خالکوبی از چند منظر قابل بررسی است. خالکوبی در اسلام، حکم خالکوبی در قران، حکم خالکوبی بعد از مرگ، حکم خالکوبی از نظر پیامبر و... . البته مراجع تقلید نیز درباره خالکوبی احکامی را بیان کرده‌اند. در ادامه تمامی این موارد را برای شما بیان می‌کنیم؛
 
 
حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت
 
حکم خالکوبی در اسلام اهل سنت بلامانع است. با این حال بعضی از عالمان دینی اهل تسنن آن را حرام دانسته‌اند.
 
 
حکم خالکوبی از نظر پیامبر
 
درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر باید بگوییم که تاکنون آیات و روایاتی درباره حکم خالکوبی از نظر پیامبر به طور واضح و مشخص بیان نشده است. تنها فردی به نام شمس الرحمن فروتن که یکی از عالمان دین در شهر کابل است، بیان می‌کند که حکم خالکوبی در اسلام و اسلام اهل سنت و همچنین خالکوبی از نظر پیامبر حرام است.
 
 
حکم خالکوبی در قران
 
درباره حکم خالکوبی در قران نیز باید بگوییم که قرآن به طور واضح خالکوبی را حرام اعلام نداشته است. مگر در مواردی که سبب انتقال بیماری‌های لاعلاج و سخت در انسان شود و همچنین تصاویر و اشکال مستهجن و مبتذل بر روی بدن انسان خالکوبی شود.
 
 
همچنین از نظر قرآن خالکوبی برای بانوان یک زینت محسوب می‌شود و بهتر است که از نامحرم پوشانده شود. بنابراین حکم خالکوبی در قران بسیار سخت نیست و با کمی رعایت می‌توان خالکوبی را انجام داد.
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ
 
بیشتر افراد به این فکر می‌کنند که حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست و حکم خالکوبی در قران برای افرادی که خالکوبی بر روی بدن خود دارند و می‌میرند، چیست؟
 
 
درباره حکم خالکوبی بعد از مرگ باید بگوییم که افرادی که با خالکوبی بر روی پوست خود می‌میرند مانند دیگر افراد غسل داده و کفن می‌شوند و نیازی به پاک کردن و ریموو تاتو ندارد.
 
 
در ادامه درباره حکم خالکوبی در قران از نظر مراجع می‌پردازیم:
 
 
آیا تاتو حرام است
 
حکم خالکوبی بدن از نظر رهبری
 
حکم خالکوبی از نظر رهبری بدین صورت است که اگر مانع از رسیدن آب به بدن برای غسل و وضو شود، اشکال دارد. در غیر اینصورت از نظر رهبری بلامانع است.
 
 
حکم تاتو خط چشم از نظر آیت الله خامنه ای، حکم شرعی میکروبلیدینگ خامنه ای و حکم تاتو ابرو از نظر رهبری نیز به همان صورت است که بیان کردیم. بنابراین اگر مانع از رسیدن آب به بدن نیست، انجام آن اشکالی ندارد.
 
 
تاتو و خالکوبی در اسلام
 
حکم خالکوبی از نظر آیت الله سیستانی
 
حکم خالکوبی سیستانی نیز بدین صورت است که انجام خالکوبی فی نفسه مانعی ندارد مگر اینکه مانع از رسیدن آب به پوست انسان شود. همچنین درباره احکام خالکوبی اجزای صورت از نظر آیت‌ الله سیستانی باید بگوییم که این کار را در حکم زینت برای بانوان حرام دانسته‌اند.
 
 
حکم خالکوبی از نظر پیامبر
 
حکم شرعی خالکوبی از نظر مکارم شیرازی
 
حکم شرعی تاتو ابرو از نظر مکارم شیرازی بدین صورت است که اگر آرایش دائم ابرو سبب جلب نظر نامحرم نشود و آرایش تند نباشد، بلامانع است.
 
 
حکم خالکوبی اسم خدا چیست؟
 
حکم خالکوبی اسم خدا و نام پیامبران و امامان بر روی بدن حرام است.
 
 
حکم خالکوبی در قران چیست؟
 
در صورتی که برای بانوان از دید نامحرم پوشیده باشد و از تصاویر مبتذل و نام پیامبران و خدا و امامان برای خالکوبی استفاده نشده باشد، حرام نیست.
 
 
حکم خالکوبی بعد از مرگ چیست؟
 
طبق نظر اکثر مراجع و حکم خالکوبی در قران؛ افرادی که بعد از مردن خالکوبی روی پوست خود دارند مانند سایر افراد غسل میت داده می‌شوند. طبق حکم تاتو برای غسل میت، تاتو برای غسل نیازی به ریموو ندارد. زیرا مانع رسیدن آب به پوست نیست.
 
 
منبع: گلدون

صابون زیتون سنتی مناسب برای پوست و مو چه ثابونی است؟

۳ بازديد
 
 
 
می خواهید موهای شما نرم و شفاف باشد.می خواهید مو را از حالت زبری در بیاورید.ما به شما خرید صابون زیتون سنتی را پیشنهاد می کنیم.این صابون زیتون،تقویت کننده مو و پوست می باشد.دارای انواع ویتامین که باعث سلامت مو و پوست می شود.
 
خواص صابون زیتون برای پوست و مو
 
صابون روغن زیتون دارای خواص بسیاری برای پوست و مو است. در اینجا به چند مورد از این خواص اشاره می‌کنیم:
 
برای کسب اطلاعات بیستر به باقیات مراجعه کنید.
 
مرطوب‌کنندگی: صابون روغن زیتون به طور طبیعی پوست را مرطوب و نرم می‌کند و باعث می‌شود تا پوست خشک و تحریک‌شده تسکین یابد.
 
مبارزه با علائم پیری: محتویات آنتی‌اکسیدانی روغن زیتون به کاهش علائم پیری مانند چین و چروک و خطوط ریز کمک می‌کنند.
 
شفافیت پوست: به دلیل خاصیت لایه‌برداری ملایم، صابون روغن زیتون به زدودن سلول‌های مرده پوست کمک کرده و پوست را شفاف و درخشان می‌سازد.
 
درمان آکنه: روغن زیتون به دلیل خاصیت ضدباکتریایی و ضدالتهابی می‌تواند به کاهش جوش‌ها و آکنه‌ها کمک کند.
 
مناسب برای پوست‌های حساس: این صابون بسیار ملایم است و برای استفاده روزانه و پوست‌های حساس مناسب است.
 
تغذیه مو: استفاده از صابون روغن زیتون به تقویت و تغذیه موها کمک کرده و آن‌ها را نرم و براق می‌کند.
 
کنترل شوره سر: خاصیت ضدالتهابی و مرطوب کنندگی صابون روغن زیتون به کاهش شوره سر کمک کرده و پوست سر را سالم نگه می‌دارد.
 
استفاده از صابون روغن زیتون به صورت منظم می‌تواند تاثیرات مثبت زیادی بر پوست و موی شما داشته باشد.
 
 
خواص صابون زیتون برای موی سر خشک و جلوگیری از خارش پوست سر
 
صابون روغن زیتون دارای خواص بسیاری است که می‌تواند به بهبود وضعیت موی سر خشک و همچنین جلوگیری از خارش پوست سر کمک کند. در زیر به برخی از این خواص اشاره می‌کنیم:
 
 
مرطوب‌کنندگی قوی: صابون روغن زیتون با داشتن ترکیبات مرطوب‌کننده طبیعی، به هیدراته نگه داشتن موی سر خشک کمک می‌کند. این خاصیت باعث می‌شود که موها نرم و لطیف شوند و شکنندگی و خشکی کاهش یابد.
 
تغذیه مو: روغن زیتون حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی مختلفی مانند ویتامین E است که به تقویت و تغذیه موها کمک می‌کند. این ویتامین ها به حفظ سلامت و درخشندگی موها کمک می‌کنند.
 
ضد خارش و ضد التهاب: روغن زیتون دارای خاصیت ضد التهاب و آرام‌بخش است که می‌تواند به کاهش خارش و تحریکات پوست سر کمک کند. استفاده منظم از صابون روغن زیتون می‌تواند مشکلات پوست سر مانند خشکی و خارش را کاهش دهد.
 
پاکسازی ملایم: صابون روغن زیتون پوست سر را به طور ملایم و بدون تحریک اضافی پاکسازی می‌کند. این خاصیت باعث می‌شود که چربی‌های طبیعی پوست سر حفظ شده و پوست سر از خشکی و خارش محافظت شود.
 
التئام زخم‌ها و مشکلات پوستی: روغن زیتون به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی، می‌تواند به التیام زخم‌ها و مشکلات پوستی کوچک کمک کند. این خاصیت می‌تواند در کاهش خارش و تسکین پوست سر مؤثر باشد.
 
در کل، استفاده منظم از صابون روغن زیتون می‌تواند به بهبود وضعیت موی سر خشک و جلوگیری از خارش و تحریکات پوست سر کمک کند. برای بهترین نتایج، توصیه می‌شود از صابون‌های طبیعی و بدون مواد شیمیایی مضر استفاده کنید.
 
 
خواص صابون زیتون برای پوست صورت خشک و اگزما
 
صابون روغن زیتون دارای خواص بسیاری است که می‌تواند کمک زیادی به پوست خشک و همچنین اگزما بکند. در زیر به برخی از این خواص اشاره می‌کنیم:
 
 
مرطوب‌کنندگی قوی: روغن زیتون به عنوان یک مرطوب‌کننده طبیعی عمل کرده و به آبرسانی به پوست خشک کمک می‌کند. این خاصیت می‌تواند خشکی پوست را کاهش دهد و پوست را نرم و لطیف کند.
 
التئام و ترمیم پوست: روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب و ویتامین E است که به ترمیم و التیام پوست آسیب‌دیده کمک می‌کنند. این خاصیت می‌تواند برای کاهش التهابات و زخم‌های ناشی از اگزما مفید باشد.
 
ضد التهاب: یکی از خواص مهم روغن زیتون، خاصیت ضد التهابی آن است. با استفاده از صابون روغن زیتون، می‌توان التهابات و خارش‌های ناشی از اگزما را کاهش داد و پوست را آرام کرد.
 
آنتی‌اکسیدان: روغن زیتون غنی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی مانند پلی‌فنول‌ها و ویتامین E است که می‌توانند از پوست در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کنند و علائم پیری را کاهش دهند.
 
لایه‌برداری ملایم: استفاده از صابون روغن زیتون می‌تواند به زدودن سلول‌های مرده پوست کمک کند و سطح پوست را صاف و شفاف نماید، بدون این که باعث خشکی مضاعف شود.
 
مناسب برای پوست‌های حساس: این صابون بسیار ملایم بوده و برای پوست‌های حساس و مستعد اگزما مناسب است. برخلاف بسیاری از صابون‌های تجاری، صابون روغن زیتون بدون مواد شیمیایی مضر و عطرهای مصنوعی است، که می‌تواند حساسیت‌ها و تحریکات پوستی را کاهش دهد.
 
در کل، صابون روغن زیتون می‌تواند یک گزینه عالی برای مراقبت از پوست صورت خشک و مبتلا به اگزما باشد. برای به دست آوردن بهترین نتایج،‌ توصیه می‌شود از انواع صد درصد طبیعی و خالص این صابون استفاده کنید.
 
 
روش استفاده از صابون زیتون برای پوست و مو
 
استفاده از صابون روغن زیتون برای پوست و مو بسیار ساده است، اما با رعایت چند نکته می‌توانید از خواص آن به بهترین شکل بهره‌برداری کنید. در زیر روش‌های استفاده از این صابون را برای پوست و مو توضیح می‌دهیم:
 
 
روش استفاده از صابون زیتون برای پوست صورت و بدن:
 
شستشو و رطوبت‌دهی اولیه: ابتدا پوست صورت و بدن خود را با آب گرم و ملایم مرطوب کنید. این باعث می‌شود تا منافذ پوست باز شوند و صابون به خوبی جذب شود.
 
ایجاد کف: صابون روغن زیتون را بین دستان خود مالش دهید تا کف کند. می‌توانید از یک لیف نرم یا دستمال مرطوب نیز استفاده کنید.
 
ماساژ پوست: کف صابون را به آرامی روی پوست صورت و بدن ماساژ دهید. از حرکات دایره‌ای کوچک استفاده کنید و به مناطقی که خشکی یا حساسیت دارند، توجه ویژه‌ای کنید.
 
شستشو: پس از چند دقیقه، پوست خود را با آب ولرم بشویید تا کاملاً تمیز شود.
 
خشک کردن و مرطوب‌سازی: به آرامی پوست را با یک حوله تمیز خشک کنید و از یک مرطوب‌کننده ملایم و طبیعی استفاده کنید تا پوست نرمی خود را حفظ کند.
 
روش استفاده از صابون زیتون برای مو
 
تر کردن مو: موهای خود را با آب گرم یا ولرم مرطوب کنید.
 
ایجاد کف: صابون روغن زیتون را بین دستان خود مالش دهید تا کف کند. سپس کف صابون را به پوست سر و موها بمالید.
 
ماساژ پوست سر: با استفاده از انگشتان خود، صابون را به آرامی روی پوست سر و موها ماساژ دهید. توجه داشته باشید که به تمام قسمت‌های پوست سر و موها دسترسی پیدا کنید.
 
آبکشی: پس از 3-5 دقیقه ماساژ، موهای خود را با آب ولرم یا سرد بشویید تا تمام صابون از بین برود.
 
نرم‌کننده (در صورت نیاز): اگر احساس می‌کنید که موهای شما به نرمی بیشتری نیاز دارند، از نرم‌کننده مو استفاده کنید.
 
خشک کردن مو: موهای خود را با یک حوله نرم به آرامی خشک کنید و از کاربرد حرارت بالا روی موها پرهیز کنید.
 
نکات تکمیلی
 
 
مصرف منظم: برای دست‌یابی به نتایج بهتر، از صابون روغن زیتون به صورت منظم و روزانه استفاده کنید.
 
محصولات طبیعی: از انواع صد در صد طبیعی و خالص صابون روغن زیتون استفاده کنید تا از مواد شیمیایی مضر جلوگیری شود.
 
پایبندی به روتین مراقبتی: همزمان با استفاده از صابون روغن زیتون، روال مراقبتی معمول خود را نیز رعایت کنید، شامل مرطوب‌کننده‌های مناسب و محصولات مراقبتی دیگر.
 
با رعایت این نکات، می‌توانید از تمامی خواص صابون روغن زیتون بهره‌مند شوید و پوستی شفاف و مویی سالم داشته باشید.
 
 
هر آنچه درباره صابون زیتون لازم است بدانید!
 
صابون روغن زیتون یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین محصولات طبیعی برای مراقبت از پوست و مو است. این صابون به دلیل خواص فراوان و ترکیبات طبیعی که دارد، در بسیاری از فرهنگ‌ها و جوامع مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر به بررسی جامع هر آنچه که باید درباره صابون روغن زیتون بدانید، می‌پردازیم:
 
 
ترکیبات اصلی
 
 
روغن زیتون: ماده اولیه اصلی که غنی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب مفید است.
 
هیدروکسید سدیم (سود کاستیک): برای فرآیند تولید صابون به کار می‌رود و در نهایت طی فرآیند صابونی‌سازی خنثی می‌شود.
 
آب: به عنوان ماده حلال در فرآیند صابونی‌سازی استفاده می‌شود.
 
افزودنی‌های طبیعی: گاهی اوقات از اسانس‌های گیاهی، عسل، آلوئه‌ورا و لوازم طبیعی دیگر برای تقویت خواص صابون استفاده می‌شود.
 
خواص و مزایا
 
 
مرطوب‌کننده قوی: روغن زیتون به دلیل داشتن اسیدهای چرب و ویتامین E، پوست و مو را مرطوب و نرم می‌کند.
 
ضد التهاب: مناسب برای پوست‌های حساس و مستعد التهاب مانند اگزما و پسوریازیس.
 
آنتی‌اکسیدان قوی: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن زیتون از جمله ویتامین E، پوست را در برابر آسیب‌های اکسیداتیو و پیری محافظت می‌کنند.
 
پاکسازی ملایم: بدون تحریک و خشکی اضافه، پوست و مو را به‌صورت ملایمی پاکسازی می‌کند.
 
التئام زخم‌ها: با خواص ضد باکتری و ضد التهابی، به ترمیم زخم‌ها و کاهش التهابات پوستی کمک می‌کند.
 
کاهش شوره سر: خاصیت مرطوب‌کنندگی و ضد التهابی به کاهش شوره سر کمک می‌کند.
 
حفاظت از رنگ مو: کمک به حفظ و تقویت رنگ طبیعی موها، خصوصاً موهای رنگ‌شده.
 
در صورت نیاز نرم‌کننده مو استفاده کنید.
 
نکات مورد توجه
 
 
محصولات خالص و طبیعی: هنگام خرید، به ترکیبات صابون دقت کنید تا از محصولات حاوی مواد شیمیایی مضر پرهیز کنید.
 
نگهداری: صابون را در جای خشک و خنک نگه‌دارید تا عمر مفید آن افزایش یابد.
 
حساسیت: در صورت داشتن پوست بسیار حساس، ابتدا صابون را بر روی قسمت کوچکی از پوست تست کنید.
 
ستفاده از صابون زیتون
 
صابون زیتون بیشتر مناسب پوست و مو خشک و افرادی که ریشه موهای خشک و دارای شوره و خارش سر دارند انتخابی مناسب است و همچنین صابون زیتون برای پوست های بسیار خشک یا دارای اگزما نیز انتخابی هوشمندانه است.
 
 
 
      
منبع:باقیات
 
 

بهترین نوع چای ایرانی درجه یک کدام است؟

۳ بازديد
 
 
خرید چای ایرانی درجه یک، در ایران از نوشیدنی های مورد علاقه هر خانواده ایرانی است.در صبحانه و یا عصرانه یک فنجان چای دمنوش لب سوز می چسبد مخصوصا در زمستان و هوای سرد بدون چای صفایی ندارد.انواع چای ایرانی موجود است.که بهترین نوع چای از همین انواع آن می باشد . دارای عطر و بوی فوق العاده خوش که انسان را سرزنده می کند. و همین ویژگی ها، این چای را حتی در نقاط مختلف جهان پر طرفدار کرده است.
 
برای کسب اطلاعات بیستر به سایت باقیات مراجعه کنید.
 
 آشنایی با انواع چای ایرانی می‌تواند در هنگام خرید چای کمک‌کننده باشد. انتخاب فروشگاه مناسب هم در تهیه و خرید چای با کیفیت تاثیر زیادی دارد.
 
انواع چای سیاه ایرانی؛ درجه‌بندی چای
 
چای ایرانی از نظر کیفیت برگ سه دسته درجه 1، درجه 2 و درجه 3 می‌شود. چای باکیفیت و مرغوب از برگ‎‌های جوان و بالایی بوته چای تهیه می‌شود. انواع چای زرین ساچمه‌ای، سرگل، قلم سوزنی و ممتاز جزء چای‌های درجه یک محسوب می‌شوند. در میان انواع چای سیاه ایرانی، چای درجه‌دو از برگ‌های پایینی و قدیمی‌تر بوته به ‌دست می‌آید. چای قلم درشت، قلم‌ریز و قلم لیزری چای درجه 2 محسوب می‌شوند. کیفیت چای درجه‌دو کمی از چای درجه 1 کمتر است. چای درجه 3 هم از برگ‌های پایینی و بی‌کیفیت بوته تهیه می‌شود. چای‌های شکسته، خاکه چای و چای چوب جزو چای‌های درجه 3 هستند.
 
انواع چای سیاه ایرانی بر اساس فصل برداشت
 
عملیات چیدن چای در 3 فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود. چای چین اول یا چای بهاره بهترین چای ایرانی از نظر عطروطعم است. چای چین دوم یا چای تابستانه، به دلیل تابش شدیدتر آفتاب به برگ‌ها کافئین بالاتری دارد. عطر این چای نسبت به چای بهاره کمتر و تلخی آن کمی بیشتر است. چای چین سوم یا چای پاییزه کیفیت پایین‌تری نسبت به دو نوع قبلی دارد.
 
چای سیاه ایرانی بر اساس نوع فراوری
 
باتوجه‌به نوع عملیاتی که پس از برداشت چای برای فراوری روی آن انجام می‌شود، به انواع محتلفی تقسیم می شود. انواع چای سیاه ایرانی بر اساس نوع فراوری به شرح زیر است:
 
1. چای دستی
 
چای دستی نوعی چای است که تمام مراحل فراوری آن به‌صورت سنتی و با دست انجام می‌شود و از 3 برگ بالایی بوته تهیه می‌شود. کیفیت این چای به نوع برگ بستگی دارد؛ اگر این چای به‌درستی فراوری شود، یکی از باکیفیت‌ترین انواع چای‌ ایرانی محسوب می‌شود. چای دستی از برگ‌های درشت، برگ‌های ریز، غنچه و ساقه گیاه چای تهیه می‌شود و اشکال مختلف برگ داخل آن دیده می‌شود. این چای عطر و طعمی تند و قوی و تلخی کم و گسی ملایمی دارد و برای دم‌کشیدن به 30 دقیقه زمان نیاز دارد.
 
2. انواع چای سیاه ایرانی؛ چای زرین (ساچمه‌ای)
 
این چای از غنچه‌ی بوته گیاه تهیه می‌شود و هنگامی که تحت‌فشار دستگاه مالش قرار می‌گیرد، دور خودش لوله می‌شود و شکلی ساچمه مانند به خود می‌گیرد که به‌راحتی با دیدن قابل‌تشخیص است. چای زرین یا ساچمه‌ای عطر زیاد و طعم گس و قوی دارد. مزیت خوب این نوع چای زودتر دم کشیدن نسبت به دیگر انواع چای سیاه ایرانی است. چای زرین به 15 دقیقه زمان برای دم‌کشیدن نیاز دارد.
 
غنچه چای به علت قرارگرفتن در بالاترین نقطه بوته گیاه، بیشترین مقدار نور آفتاب را نسبت به سایر برگ‌ها جذب می‌کند که این موضوع باعث می‌شود که عطر و طعم زیادی داشته باشد به همین علاوه بر کیفیت بالا بهترین چای ایرانی است.
 
بهترین چای از ایرانی
 
3. بهترین چای ایرانی؛ چای سرگل
 
چای سرگل معروف‌ترین چای ایرانی است که از 2 برگ و 1 غنچه بوته گیاه چای تهیه می‌شود. یکی از راه‌های تشخیص چای سرگل دقت به پیچ‌خوردگی برگ‌های بالایی تحت‌فشار دستگاه مالش است. برگ‌های چای سرگل به علت جوان بودن ریز هستند. این چای عطر بسیار خوب، تلخی کم و گسی بسیار ملایمی دارد. بسیاری این چای را بهترین چای ایرانی می‌دانند.
 
4. چای ممتاز
 
چای ممتاز یکی از انواع چای سیاه ایرانی است. اگر کل برگ‌های بوته در فصل بهار به چای تبدیل شود، چای ممتاز حاصل می‌شود. مقداری از برگ‌ها پیچ‌خورده و ریز و مقدار بیشتری صاف و کمی بزرگ‌تر هستند. چای ممتاز شبیه به چای سرگل است؛ اما برگ‌های درشت‌تر و مقداری هم برگ شکسته داخل آن وجود دارد. عطروطعم این چای بسیار ملایم است و تلخی کمی دارد. رنگ آن تیره‌تر است و زود دم می‌کشد. برگ‌های پایینی بوته تحت‌فشار دستگاه مالش شکسته و با برگ‌های جوان که پیچ‌خوردگی دارند، مخلوط می‌شوند.
 
5. چای قلم سوزنی
 
این چای نیز یکی از انواع چای سیاه ایرانی است که از برگ‌های بالایی و جوان بوته به‌صورت کامل و بدون شکستگی و مقداری ساقه چای تشکیل شده است. چای قلم سوزنی کمیاب است و طعم و عطر ویژه‌ای دارد و می‌توان آن را به‌عنوان یکی از گزینه‌های بهترین چای ایرانی در نظر گرفت. به علت تیز بودن نوک برگ‌ها از دو طرف، به این چای قلم سوزنی می‌گویند. عطروطعم این چای بسیار ویژه و شبیه چای سرگل است. این چای طعم سبک و گسی دارد و حس خُشکی جذابی در دهان ایجاد می‌کند.
 
6. انواع چای ایرانی: چای کارگاهی
 
 چای کارگاهی وقتی به دست می‌آید که‌برگ‌های چای به‌جای کارخانه در کارگاه فراوری می‌شوند و به دلیل مالش کمتر نسبت به چای کارخانه‌ای کیفیت بهتری دارند. این چای از برگ‌های کامل، برگ‌های ریز، درشت، برگ‌های شکسته و مقداری ساقه بلند تهیه می‌شود و شبیه چای دستی است. اگر فرایند تولید دقیق انجام شود، این چای باکیفیت‌تر از چای کارخانه‌ای می‌شود. 
 
7. چای قلم
 
چای قلم یکی دیگر از انواع چای سیاه ایرانی است که از برگ‌های پایینی بوته و ساقه گیاه تهیه می‌شود. این چای سه نوع دارد: چای قلم درشت، قلم‌ریز و قلم لیزر. چای قلم طعمی تلخ و ملایم و کمی هم مزه خاکی دارد. از دیگر ویژگی‌های این چای می‌توان به دیردم بودن و رنگ قرمز آن اشاره کرد.
 
8. چای شکسته لاهیجان
 
چای شکسته یکی دیگر از انواع چای سیاه ایرانی است. چای شکسته لاهیجان از برگ‌های شکسته در فصل تابستان و پاییز تهیه می‌شود. این چای تلخی زیاد و عطر کمی دارد. چای شکسته از نظر فصل برداشت و عدم وجود برگ‌های پیچ‌خورده با چای ممتاز متفاوت است. چای شکسته زود دم و تیره‌رنگ است و عطر کمی دارد.
 
9. انواع چای ایرانی؛ چای باروتی (کله مورچه‌ای)
 
برگ‌های چای باروتی به‌صورت گلوله‌های کوچک شبیه به باروت یا کله مورچه هستند. این چای دارای عطر زیاد، رنگ تند، طعم قوی و رنگ، اسانس و ناخالصی است و روش فراوری آن با دیگر انواع چای متفاوت است. چای باروتی به علت ریز و غیرقابل‌تشخیص بودن با مقدار زیادی خاکه چای مخلوط می‌شود که به‌راحتی از روی ظاهر قابل‌تشخیص نیست و به علت داشتن رنگ و اسانس نوشیدن آن برای سلامتی مفید نیست.
 
10. چای چوب
 
یکی از انواع چای سیاه ایرانی چای چوب است که از ساقه چای و کمی برگ تهیه می‌شود و همان‌طور که از اسمش پیداست، از چوب چای تشکیل شده است. این چای عطروطعم کمی دارد و رنگ آن بسیار روشن است. وجود چوب چای می‌تواند تنظیم‌کننده رنگ و طعم جدید باشد؛ اما در این چای به علت وجود مقدار زیادی ساقه، چای بی‌کیفیت است و عطروطعم مناسبی ندارد. اگر به دنبال بهترین چای ایرانی هستید، به سراغ این چای نروید.
 
11. خاکه چای؛ از انواع چای سیاه ایرانی
 
برگ‌های بسیار ریز پودر شده چای که بعد از تفکیک و فراوری باقی می‌مانند، خاکه چای نامیده می‌شوند. این چای عطر نامناسب و طعم خاکی و بد و قیمت پایینی دارد و بیشتر در چای کیسه‌ای استفاده می‌شود و حاوی رنگ و اسانس نیز هست. خاکه چای یکی از بی‌کیفیت‌ترین انواع چای سیاه ایرانی است.
 
جمع‌بندی
 
 چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها بین مردم کشور ما است و می‌تواند خستگی یک روز کاری پرماجرا را از تن خارج کند؛ اما نوشیدن بیش از حد چای در طول روز موجب ازدست‌رفتن آب بدن شده و می‌تواند منجر به کم‌خونی شود. در کشور ما انواع چای سیاه ایرانی کاشته می‌شود. آشنایی با انواع چای ایرانی به شما در انتخاب بهترین چای ایرانی مطابق با ذائقه‌ی خانواده کمک کند. 
 
منبع: باقیات